FULDT BOOKET | Event | Torsdag den 26. januar fra kl. 14-16 | Adresse: Silkeborg Trailcenter, Vejlsøvej 9, 8600 Silkeborg

TALKS & BÅLMAD I NATUREN
– for de progressive ledere

Hvad kan naturen lære dig og mig om ledelse i fremtidens organisationer?
TILMELD DIG VENTELISTEN

Arrangementet tager udgangspunkt i vores nye bog ”Naturlig Ledelse – på vej mod et menneskeligt arbejdsliv”, som du gratis får med hjem.

Eventet arrangeres i samarbejde med SMT Silkeborg og Naturstyrelsen, Søhøjlandet. Arrangementet starter kl. 14.00 med velkomst og registrering fra kl. 13.30.

OBS: Eventet er fuldt booket. Men tilmeld dig ventelisten, hvis du vil have chancen for at nå at få en plads.

 

 

TILMELD DIG VENTELISTEN

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Mød bl.a.

Laura Storm
Bastian Overgaard
Marie Littrup
Nina Orthmann-Brask
Anne Weber Carlsen

Du får en gratis bog

Arrangementet er gratis, og du får vores nyligt lancerede bog ”Naturlig Ledelse – på vej mod et menneskeligt arbejdsliv” med hjem.

Laura Storm

Laura er international ekspert i regenerativ ledelse og organisationsudvikling. Hun har fået titlen “Worldchanger” af Greenbiz og er udråbt som Young Global Leader af World Economic Forum. Ligeledes er hun medforfatter til den anmelderroste bestseller bog ”Regenerative Leadership”.

Bastian Overgaard

Bastian Overgaard er Danmarks stilhedsekspert. Han er ledelsesrådgiver, foredragsholder og forfatter til bogen ”Støjfri ledelse”. Til daglig arbejder han med stilhed som møde-og ledelsesværktøj. Med basis i hjerne, sprogog adfærdsforskning afholder han kurser og faciliterer praksisnære forløb i organisationer.

Marie Littrup

Marie Littrup er stifter og ejer af virksomheden timewellspent. Her hjælper hun ledere og teams i organisationer med at skabe ”Happy High Performance” ved hjælp af stærke arbejdsvaner, der frigiver tid og sikrer overblik og rum til refleksion.

Nina Orthmann-Brask

Nina er biolog og arbejder med adfærdsbiologi og formidling. Hun har en bred indsigt i relationer mellem naturen og mennesker og kan give et indblik, hvorfor naturen er svaret på fremtidens ledelse og organisationskulturer.

Anne Weber Carlsen

Anne er indehaver af Human by Nature og arbejder med naturfacilitering. Hun hjælper virksomheder, ledere og teams med at udvikle større organisatorisk bæredygtighed med inspiration i naturens principper for regeneration, trivsel og vækst.

Mennesket i centrum

Føler du nogle gange, at du mangler energi? At der er lidt for mange i organisationen, der trækker på dig? At du aldrig har tid til pauser og til at reflektere? Eller at du til tider er kortluntet over for medarbejdere eller kolleger? Så er arrangementet noget for dig.

Anderledes nytårskur i naturen
Kom til en anderledes nytårskur i skoven, hvor vi giver perspektiver på fremtidens ledelse. Et perspektiv hvor lederen som menneske er i centrum, og hvor naturen lærer os noget om, hvorfor vi ikke kun kan vækste og optimere, men også har brug for restitution. 

Inspirerende talks og bålmad
Vi lover et arrangement med inspirerende talks i naturen, en faciliteret vandring med en biolog, der giver et indblik i, hvad vi kan lære af naturen i forhold til diversitet, restitution, vækst og netværksdannelse. Og så serverer vi lidt lækkert over bålet i fantastiske omgivelser.

Pauser, restitution og nærvær

Fremtidens arbejdsliv og fremtidens ledelse kalder på, at vi gør op med et ensidigt fokus på vækst, optimering og effektivisering og anerkender, at pauser, restitution og nærvær er forudsætningen for vækst. Naturen har for længst indset det. Spørgsmålet er, hvornår vi følger efter?

Tilmelding:

Tilmeld dig senest 20. januar 2023

 

No show fee:

Vi opkræver et no show fee på 500 kr., hvis du er tilmeldt, men ikke dukker op. Det er ikke for at være ond, men der er meget planlægning i sådan et arrangement, og det koster på bundlinjen.

Vil du stadig have chancen for at komme med til eventet?

TILMELD DIG VENTELISTEN

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.