Onsdag den 19. januar, kl. 14.30-16

Fremtidens arbejdsliv
– kan du mestre det?

Hvem vil ikke gerne mestre livet og arbejdslivet? Vi har brug for de fornødne faglige kompetencer for at kunne mestre vores job. Vi vil gerne personligt kunne mestre de daglige udfordringer, og det skal ske i et stærkt fællesskab på arbejdspladsen.

Men hvordan ser fremtiden ud? Hvilke kompetencer bliver efterspurgte, og hvordan træner vi dem? 

Tilmeld dig lige her!

Gå ikke glip af et spændende event med interessante perspektiver på en vigtig problematik på arbejdspladsen.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Fremtidens ledelse – er du klar?

Nye typer af organisationer skyder op. Vi får mindre hierarki og mere medbestemmelse. Det stiller også krav til  fremtidens ledere, som måske ser helt anderledes ud, end de gør i dag. Det er nemlig ikke sikkert, at dem der naturligt klarer sig godt inden for nutidens krav og rammer, er de samme, som vil klare sig godt i fremtiden.

Det er nogle af de spørgsmål, som vi sætter spot på i denne digitale event. 

Kom og hør de fremmeste eksperter på området. Vi lover en eftermiddag med både debat og sofainterviews.

Vi har spurgt danskerne

Hele eftermiddagens program sker med udgangspunkt i vores seneste rapport ”Mestring – pres eller potentiale”. Her har vi spurgt danskerne om, hvordan det går med deres faglige, personlige og sociale mestring, og vi supplerer rapporten med en række perspektiver fra førende forskere og ledere fra danske virksomheder. Når du er tilmeldt, får du rapporten gratis tilsendt efter vores event.

Mød blandt andre…

CEO i Pingala

Kent Højlund

Kent er optaget af at finde nye veje inden for organisering, kultur og kunderelationer i en virksomhed med en høj grad af selvledelse. I Pingala er det medarbejderne, der udvikler hinanden både fagligt og personligt via et særligt KNUS koncept.

Indehaver af Leading Humans

Louise Orbesen

Louise rådgiver topledere i erhvervslivet og har mere end tyve års erfaring med ledelse og strategi i større organisationer. Hun er optaget af at finde formlen på fremtidens lederskab. Det gør hun i virksomheder som Vestas, Mærsk, Deloitte og en række advokatfirmaer. Tidligere har hun været konsulent i McKinsey & Company og Boston Consulting Group.

HR- direktør Nestlé Nordic

Mikala Larsen

Mikala tager del i den offentlige debat omkring integration og balance mellem køn, og hun deler ofte Nestlés initiativer og aktiviteter inden for disse emner. Eksempelvis at Nestlé Danmark under Mikalas lederskab er en af ​​de få store virksomheder i Norden, der har opnået ligestilling på alle ledelsesniveauer.

Founder, Restart Agile

Louise Sparf

Louise udfordrer eksisterende metoder og ledelsesparadigmer, og søger inspiration i de agile udviklingsmetoder, progressive organisationsformer og regenerativ ledelsesteori. Tidligere har hun været direktør i Skat og CEO for Nine A/S og Mindcap.

Værter

Dine værter ved arrangementet er Rebekka Bøgelund, Seniorkonsulent og Rasmus Højbæk, Erhvervspsykolog – begge en del af Videncenter for God Arbejdslyst.

Tilmelding til det GRATIS arrangement

Tilmeld dig webinaret nu

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.